Decatlon Decatlon

Praktische Informatie

Briefing

Alle atleten worden geacht kennis te hebben genomen van de wedstrijdbriefing, alsook het parcours. Een gedetailleerde briefing wordt één week voor de wedstrijd per mailing gecommuniceerd.

Dagindeling – Uurschema

7.45 u. – 11 u.: Het wedstrijdsecretariaat opent om 7.45 u. Het aanmelden gebeurt met je identiteitskaart of licentie te gebeuren in de inkomhal van het zwembad.

8.00 u.: Opening zwembad “De Pluimen”.

8.30 u. – 12 u.: Zwemonderdeel. De eerste wave start om 8.30 u. Om de 15′ start een nieuwe wave. De tijdsindeling voor de zwemproef wordt een week vooraf meegedeeld.
Opwarmen kan gebeuren in het instructiebad. Vijf minuten voor de start van de wave wordt de deelnemer aan de correcte baan verwacht.

11.45 u. – 12.30 u.: De wisselzone opent om 11.45 u. De fietshelm en fietsschoenen blijven bij de fiets in de wisselzone.

13 u.: De start van het tweede onderdeel gebeurt in de sporthal met een briefing, gevolgd door het fiets- en looponderdeel.

15.30 u.: Podiumceremonie

Aanmeldingsprocedure

Aanmeldingsprocedure zwemonderdeel:
Vanaf 7u45 kan u zich aanmelden (met identiteitskaart of licentie) in de inkomhal van het zwembad. Een 10-tal minuten voor elke start zullen de aanwezigheden van de wave afgeroepen worden. Je startuur en baanindeling voor de zwemproef wordt één week voor de wedstrijd per mailing gecommuniceerd. De starturen en baanindeling van alle deelnemers is eveneens één week voor de wedstrijd terug te vinden in de deelnemerslijst op de website.

Aanmeldingsprocedure fiets- en looponderdeel:
Binnenkort meer informatie.

Douches – Kleedkamers

Douches & kleedruimtes zijn voorzien in de sportcomplex De Pluimen.